Pályaválasztási vásár és bemutató - 2010. nov. 11.-12. Békéscsaba

    Idén is megrendezésre került a Dél-alföldi Regionális Munkaügyi Központ szervezésében a továbbtanulás előtt álló általános, és- középiskolás diákok pályaválasztását segítő „roadshow” amely Békéscsabán a Városi Sportcsarnokban került megrendezésre 2010. november 11.-12 között. A helyszínen képviselték a Dél-alföldi régiót az összes felsőoktatási intézmény, míg Békés megyét az összes középiskola. Intézményünk a Berettyó-Körös Szakképzés Szervezési Társulás intézményei mellett kapott kiállítóhelyet.
    Az állandó programok mellett (iskolák zenés, harcművészeti bemutatói, látványkonyha, pékség és egyéb szakképzéshez kapcsolódó rendezvények), a diákok az iskolák standjainál egyénileg vagy a munkaügyi központ munkatársainak vezetésével szakmacsoportokba szerveződve kaptak segítséget a pályaválasztáshoz.
    Az intézményt Szőke Imre Csaba igazgatóhelyettes-beiskolázási felelős és Kacsirek Edit 13/E és Szoboszlai Benjámin 12/A tanulók képviselték. Az érdeklődők felvilágosítást kaphattak képzéseinkről, megtekinthették a nálunk készült könnyűipari termékeket és Auto CAD bemutatót láthattak.
    Reméljük a pályaválasztás előtt állóknak segítséget tudtunk nyújtani és eredményesen bemutatni az iskolát, hogy jövő szeptemberben újra találkozzunk.